Aygo 1.0 5d X-cite met gratis Ipad en Bios Pathe jaarbon, 5 jaar garantie

Voor wie nog een Aygo X-Cite wil kopen met een flinke korting en leuke extra zaken moet nu deze actie even zien. Een flinke korting + extra 2 jaar garantie op deze unieke gele Aygo via de voordeeldealers.nl

Onze neus viel op deze Aygo actie ivm de hoge korting, pathe jaar bon, ipad mini en de extra 2 jaar garantie wat je nergens anders kunt vinden. Wat zit hier nu achter? Een adder? Wij belde met twee van de Toyota dealers die hierbij is aangesloten met de vraag klopt dit alles?

Ja dit klopt! De korting is inclusief de inruilpremie die nu loopt via Toyota Nederland. De extra korting en de 2 jaar extra garantie is het deel wat wij als dealer extra toevoegen tot deze actie. Tevens hebben wij daarbij de Pathe bioscoop bon en de gratis IPAD Mini voor de eerste kopers die beslissen binnen 19 dagen. De actie is zo scherp dat wij deze alleen 19 dagen kunnen aanbieden daarna vervalt alles.

Kunnen jullie al spreken van een succes?
De actie met de Aygo staat nu een week op voordeeldealers.nl en heeft bij ons al 2 order opgeleverd. Voor ons is dat al een succes. Van de andere weet ik het nog niet, wij spreken elkaar volgende week pas weer en houden elkaar op hoogte van de leads en orders.

De andere Toyota dealer gaf hetzelfde antwoord. De adder is niet gevonden en lijkt in onze ogen ook niet aanwezig. Soms zijn er gewoon leuke en goede acties.

bron: toyotablog.nl

Laat wat van je horen