Toyota levert de Avensis en Verso nu met gratis CVT

Avensis en Verso GRATIS automaat

Wie een Toyota Verso of Avensis koopt, krijgt van Toyota gratis een de Multidrive CVT automatische transmissie. Dat betekent optimaal comfort van een geavanceerde traploze transmissie voor de zeer scherpe prijs van de handgeschakelde versnellingsbak. De Multidrive CVT automaat, die normaliter € 2.000 extra kost, is leverbaar in combinatie met de krachtige maar zuinige 1.8 VVT-i (Verso en Avensis) en 2.0 VVT-i (Avensis) benzinemotoren. Natuurlijk blijven de handgeschakelde versies ook leverbaar.

De vuistregel dat een automatische transmissie stukken onzuiniger en meer vervuilend is dan een handgeschakelde versnellingsbak, wordt door de Multidrive CVT van Toyota onderuit gehaald. Dankzij de Multidrive CVT draait de motor namelijk altijd in het meest efficiënte toerengebied. Dat drukt het verbruik en dus de CO2-uitstoot. Bovendien zorgt de Multidrive CVT automaat voor prima prestaties omdat de motor in zijn optimale krachtsbereik wordt gehouden. Zowel de Avensis als Verso met Mutidrive CVT heeft dan ook een groen energielabel.
Wie zelf nog meer dynamiek wil toevoegen, kiest voor de sportieve modus van de Multidrive CVT of schakelt zelf met de schakelpaddles achter het stuur door de zeven voorgeprogrammeerde overbrengingen.

Multidrive CVT sluit naadloos aan op Toyota Optimal Drive
De zeer efficiënte Multidrive CVT automaat past volledig in de filosofie Toyota Optimal Drive. Hierbij ligt de focus op een optimale efficiency van de huidige reeks benzine- en dieselmotoren en het gebruik van nieuwe geavanceerde transmissies. Het resultaat: lagere emissies en een lager brandstofverbruik, zonder daarvoor aan motorvermogen en rijplezier in te moeten leveren.

Extra comfort zonder extra bijtelling
De gratis Multidrive CVT automaat is in zowel de Avensis als Verso leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: de Verso Business en Dynamic Business en de Avensis Business en Business Executive. En omdat Toyota de transmissie zonder extra kosten levert, betaalt de zakelijke rijder ook geen extra bijtelling voor het extra comfort.
Er is al een Toyota Verso met gratis Multidrive CVT voor € 28.280 en een Toyota Avensis met gratis Multidrive CVT voor € 28.580,-

bron: toyota.nl

Laat wat van je horen