Volg de productie van uw Auris via You Tube

Altijd al een kijkje willen nemen in een Toyota fabriek? Dat kan! Met de acht boeiende korte films van Toyota Engeland is het alsof jezelf aan de lopende band van de nieuwe Toyota Auris Hybrid staat. Stroop je mouwen maar op!

De films over het productieproces van de Toyota Auris Hybrid zijn opgenomen in de hypermoderne Toyota fabriek in Burnaston, Engeland. Hier worden zelden toeschouwers binnen gelaten, maar voor de filmploeg van Toyota Engeland maakte de directie graag een uitzondering. Met als gevolg unieke beelden!

Productie_Auris_Hybrid - Toyota-blog

Toyota hart De filmserie bestaat uit de volgende delen:

In de films wordt het volledige productieproces van de Toyota Auris Hybrid belicht. En daarmee ook de Toyota manier van produceren, die uitblinkt in efficiency en gekopieerd wordt door bedrijven wereldwijd, óók buiten de autobranche. In de films zie je de gezichten achter het productieproces. Gedreven fabrieksmedewerkers die het Toyota hart op de juiste plaats hebben en vol enthousiasme over hun werk spreken.

Productie_Auris_Hybrid - Toyota-blog

Honderden tweets in 14 uur Op Twitter kon je het productieproces van de Auris Hybrid tot in detail volgen (@ToyotaFactory). Dat begon op woensdag 19 juni om 06:00 uur. In de hierop volgende veertien uur werden honderden tweets verstuurd die geen aspect van het fabricageproces onbelicht lieten. Je kunt zelfs stellen dat Toyota hiermee de eerste fabrikant is die een auto op Twitter produceerde!

Productie_Auris_Hybrid - Toyota-blog

In de showroom Mocht je na het bekijken van de filmserie het eindresultaat met eigen ogen willen aanschouwen, dan kan dat uiteraard bij de Toyota dealer bij jou om de hoek. Hier staat de nieuwe Auris Hybrid in de showroom. En nu weet je wat er allemaal aan vooraf gaat eer hij hier staat.

Bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen