Toyota Auris krijgt nieuwe Trend-uitvoering

Toyota heeft een nieuw uitrustingsniveau voor de Auris aan de line-up toegevoegd: de Trend. Deze is gebaseerd op de Aspiration-uitrusting, maar krijgt aardig wat extra’s.

De Trend-uitvoering is gebaseerd op de Aspiration, maar tegen een meerprijs van € 200 krijg je onder meer 16-inch lichtmetalen wielen, sportstoelen en leerafwerking op het dashboard. De voorstoelen zijn voorzien van stoelverwarming, en een elektrisch verstelbare lendensteun behoort eveneens tot de standaarduitrusting. Ook de achterpassagiers kunnen hun ramen – overigens uitgevoerd in donker glas – elektrisch bedienen.

Daar houdt het lijstje niet bij op, want ook klimaatregeling, audio- en telefoonbediening op het stuurwiel, cruise control en het Toyota Touch-multimediasysteem – met 6,1-inch touchscreen – zijn van de partij. De komst van de nieuwe uitvoering valt samen met de introductie van een nieuwe lakkleur: Dark Blue.

De Trend is leverbaar met de 1,3-liter VVT-i en de 1,6-liter VVT-i onder de kap. De vanafprijs bedraagt € 20.795 en hij is per direct te bestellen.

Bron: Autoweek.nl

Laat wat van je horen