Update MM19 software beschikbaar Corolla en RAV4

Update MM19 beschikbaar voor éénmalig € 95,- De Apple Carplay software update voor uitsluitend de Corolla en RAV4 MM19. Door de complexe software moest Toyota Nederland enige tijd wachten voor de update naar MM19.

Hiermee wordt het systeem klaargemaakt voor Apple Carplay. Voor Android gebruikers ligt dit iets complexer. Android Auto is op dit moment nog niet beschikbaar in de Google Play Store.

Helaas kan Toyota Nederland (dus ook de dealer niet) Android gebruikers geen ondersteuning bieden. De werking van Android kunnen Toyota dealers dus op voorhand niet garanderen en ondersteunen bij klachten. 

Bij de Toyota dealer is deze software beschikbaar voor € 95,-. Gezien de tijdsduur van deze update kunt u helaas hier niet op wachten bij de dealer. Ze hebben de auto de hele dag nodig. Wij adviseren u om de update eventueel te combineren met een onderhoudsbeurt. Het is wel mogelijk om een huurauto mee te krijgen tegen service tarief. 

Bron: Toyota Nederland

Reacties

 1. 95 euro? Dat is goedkoper dan in Duitsland waar mijn zwager 129 euro moest betalen. Ook zijn Corolla een dag kwijt

 2. Pfff eindelijk zeg. Wacht al een jaar. Net afspraak gemaakt voor volgtnde week. 95 Ekkies en klaar

 3. M. Leeuw zegt

  Probleem met navigatie stem door telefoon gesprek heen.
  deze is veel te hard en ik krijg hem ook niet zachter tijdens telefoon gesprek. buiten gesprek is volume goed.
  heeft iemand hier een oplossing voor?
  Toyota Rav4

 4. Ruben v zegt

  Naar de dealer 😉

 5. Fedor Everts zegt

  Hallo maatjes

  Wie kan mij de software bieden van de navigatie zodat ik hem op mijn navigatie kan zetten zodat ik Toyota navigatie heb. Ik heb ook een Toyota 2017 radio met computer met navigatie knopje maar daar zit geen navigatie op.
  Wie kan mij helpen ??????/

Laat wat van je horen