Toyota produceert 3 miljoenste BT handpallettruck

handpallet truck toyota

Ja ja Toyota maakt ook pallettruck en heftrucks! Toyota Material Handling heeft onlangs de 3.000.000 ste BT handpallettruck geproduceerd. Het betreft het type BT Lifter. Alle BT Lifter handpallettrucks worden sinds 1946 vervaardigd in de fabriek van TMHE in Mjölby, Zweden.

De laatste tien jaar zijn de BT Lifters geproduceerd op basis van het Toyota Productie Systeem (TPS), dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en productiviteit verder is gestegen. Toyota heeft als doel om ieder jaar een nieuwe BT Lifter te introduceren. De range kent meer dan 13 modellen en vele opties. De BT Heavy Lifter, BT Quick Lifter, BT High Lifter, BT RVS Lifter en BT Lifter met weegschaal worden veel gebruikt in de industrie en logistiek.

 

Kwaliteitsproduct

In 2003 is de BT Pro Lifter op de markt gebracht. Met deze versie wordt een zware last met minimale inspanning in beweging gebracht. De BT Lifter Ultra Low is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van lage pallets. Die toepassing wordt gebruikt om scheepscontainers te bevoorraden. In 1946 vond BT Industries de moderne handpallettruck uit. De fabrikant gaat sindsdien prat op kwaliteit en levensduur en geeft zelfs een garantie op het vorkenbord van 99 jaar. Tevens dragen de BT Lifters het ECO label. Daarmee zorgt Toyota Material Handling ervoor dat de impact op het milieu minimaal is.

Bron: Logistiek.nl

 

Laat wat van je horen