Toyota Occasions doen het goed!

Tweedehandsauto’s zijn behoorlijk in trek dit jaar. In juli was er zelfs sprake van een nieuw maand record. Branchevereniging Bovag concludeerde eerder dat tweedehandsauto’s door de coronacrisis aan populariteit winnen, deels vanwege het feit dat het openbaar vervoer nu door veel Nederlanders gemeden wordt.

BIZARRE STIJGING BIJ TOYOTA

Het is gek maar sinds Corona zijn intreden gemaakt heeft hebben wij te maken met een behoorlijke stijging in de verkoop van Toyota occasions. Wij zitten nu al op de totaal verkoop van afgelopen jaar! Inmiddels hebben wij een eigen inkoop afdeling die alleen maar bezig is met de voorraad op peil te houden. Veel kopers komen bij Toyota uit door de ANWB en Consumentenbond testen waar de Toyota hybride modellen ver bovenaan staan als het gaat om lage onderhoudskosten en zuinig verbruik. Toch vragen wij ook aan de klant hoe ze bij ons komen en dan hoor je toch verschillende verhalen.

Veel voorkomende is dat ze het OV willen vermijden en kiezen voor klein en zuinig vervoer. Daarnaast hebben wij ook klanten die een privé auto kopen omdat de werkgever geen lease auto meer aanbied. Modellen die het goed doen zijn alle hybride modellen zoals de Yaris, Auris, Corolla en de CHR. Volledig elektrisch rijden is voor de gemiddelde particulier veel te duur in aanschaf en hebben nog veel nadelen als snelle afschrijving, beperkt bereik en oplaadmogelijkheden. Hybride is de perfect combinatie voor de komende 10 jaar. Aldus Ferry van Ekris van Toyota van Ekris in Mijdrecht,

SPECIALE AANBOD PAGINA’S

Van Ekris heeft totaal 250 Toyota occasions staan en door dit aanbod zit er altijd wat tussen voor de klant. Omdat bepaalde modellen zo hard lopen hebben wij speciale acties pagina’s opgezet om de klant een beter overzicht te geven zoals:

www.corollaoccasions.nl 
www.yarisoccasions.nl
www.aygooccasions.nl
www.chroccasions.nl

TOT 2 JAAR GARANTIE OP ONZE TOYOTA OCCASIONS

Onze Toyota occasions zijn zo goed dat wij zelf bij hybride tot 2 jaar garantie geven. Dat is zeer uitzonderlijk wat je verder niet tegenkomt in autoland.

Bron: 0297.nl

www.vanekris.nl

Laat wat van je horen