Toyota.nl wint publieksprijs Website van het Jaar-verkiezing

Toyota is in de prijzen gevallen tijdens de jaarlijkse Website van het Jaar-verkiezing van het online marketingmagazine Emerce. Toyota.nl won de prijs voor ‘Beste website’ en ‘Populairste website’ in de categorie Automotive. In totaal brachten bijna 400.000 bezoekers in ruim 37 categorieën hun stem uit op hun favoriete website.

Toyota.nl populairste autowebsite

Het publiek kon in 37 categorieën zijn favoriete websites kiezen op basis van onder meer inhoud, navigatie en ontwerp. In elke categorie waren twee prijzen te winnen: de ‘Beste website’ en de ‘Populairste website’. Bij de eerste ging het om de hoogste score op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De strijd om de ‘Populairste website’ ging op basis van de meeste stemmen. Toyota.nl scoorde dus op beide punten de hoogste ogen in categorie Automotive.

 

Meer dan 500.000 bezoekers per maand

Menno Damsté, Manager Digital & Data van Toyota Nederland, is apetrots: “Toyota.nl is de grootste Toyota showroom van Nederland. Met meer dan 500.000 bezoeken per maand is de website voor de consument een cruciaal onderdeel in het oriëntatie- en keuzeproces. We streven er continu naar dit bezoek zo waardevol en eenvoudig mogelijk te maken. Deze publieksprijs is voor ons de ultieme bevestiging dat we daarin geslaagd zijn. We zijn dankbaar voor de waardering en uiteraard ook erg trots!”

Bron: pers.toyota.nl

Laat wat van je horen