Toyota Hybrids tijdelijk even duur als niet-hybride versies

Via Autoweek: Toyota maakt een groot deel van z’n hybride-aanbod een stuk aantrekkelijker. De meerprijs die je normaal kwijt bent ten opzichte van een niet-hybride versie komt tijdelijk te vervallen.

In de markt voor een Toyota, maar twijfel je nog of je voor een Hybrid moet gaan? Die keuze wordt nu een stukje makkelijker voor je gemaakt door Toyota. Voorlopig ben je namelijk niets extra kwijt als je besluit voor een hybride Yaris, Corolla, C-HR of RAV4 te gaan. Het prijsverschil tussen de puur met een brandstofmotor aangedreven versies en de Hybrids wordt namelijk tijdelijk weggestreept door het merk. Dat scheelt volgens Toyota tot €2.500.

Dat betekent dat je de Yaris Hybrid voor €2.000 tot €2.200 minder dan gewoonlijk mee naar huis krijgt. De C-HR Hybrid en Corolla Hybrid zijn hierdoor €1.800 tot €2.500 goedkoper dan gewoonlijk. De RAV4 doet er ook aan mee. Daarbij kosten de hybride-versies voortaan hetzelfde als de benzineversies met automaat en dat scheelt je tot €1.800. De Camry doet ook mee, maar die is natuurlijk überhaupt enkel als Hybrid leverbaar, toch is die over de hele linie tijdelijk ook €1.800 goedkoper.

Bron tekst en foto: www.autoweek.nl.

Laat wat van je horen