Toyota en pech onderweg? Pechhulp?

Waarschijnlijk ben je nu al stilletjes aan het wegdromen over je geplande zomervakantie. Zon, zee en vooral genieten. De voorpret is vaak al leuk. Vooraf moet je nog wat zaken regelen en ergens in je achterhoofd houd je vast ook rekening met het wat-als-scenario. Zelfs met je Toyota kan het gebeuren dat je onderweg met pech komt te staan, al doen we er alles aan om dit te voorkomen. Met onze gratis Toyota Pechhulp komen we je in het geval van autopech natuurlijk snel helpen, zodat je weer verder kunt genieten van je vakantie. Maar wat doet Toyota Pechhulp allemaal voor je?

Hoe kan ik lid worden van Toyota Pechhulp?
Op het moment dat je een nieuwe Toyota koopt, krijg je van de Toyota dealer gratis pechhulp in vrijwel geheel Europe. Dit betekent dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar ontzorgd wordt bij pech onderweg. Diezelfde service krijg je van de Toyota dealer als je jouw Toyota laat onderhouden volgens de fabrieksrichtlijn bij de Toyotadealer in Nederland. De dekking loopt dan na het gepleegde onderhoud gelijk met de onderhoudsinterval van je auto, een jaar of 15.000 kilometer (na gelang het eerste zich voordoet). Bij aflevering of na het reguliere onderhoud krijg je van de Toyota dealer een Pechhulp pasje. Op het pasje staat het telefoonnummer dat je kunt bellen bij pech. Tevens staat er een einddatum en/of maximale kilometerstand op. Als je voor die tijd weer een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Toyotadealer, ben je altijd verzekerd van onze Toyota Pechhulpservice.

Wat is pech?
Onder pech verstaan wij gevallen waarbij je niet meer verder kunt rijden met je Toyota. Dit geldt dus ook wanneer je de autosleutels bent verloren, je met een lege accu of brandstoftank staat of een lekke band hebt.

Woonplaatsservice
We komen ook aan huis! Toyota Pechhulp helpt je niet alleen onderweg, maar ook voor de deur. We proberen dan met een (nood)reparatie je weer op pad te helpen. Mocht dit niet direct lukken, dan zorgen we ervoor dat je auto naar de dichtstbijzijnde Toyota dealer wordt gebracht.

Verder van huis
In de meeste gevallen kunnen we je vaak direct weer op weg helpen. Er zijn echter situaties dat het verhelpen van een probleem wat meer tijd kost, ook in de Toyota werkplaats. Onderweg of op je vakantieadres brengt pech vaak meer ongemak met zich mee dan normaal. Daarom bieden we buiten een straal van 50 kilometer van je woonplaats bij pech wat extra mogelijkheden.

–       Hotelaccommodatie
–       Tijdelijk vervangend vervoer
–       Transport naar huis of naar de je bestemming

In het buitenland komt daar nog de service van een eventuele repatriëring bij of hulp bij het toezenden van onderdelen of het inzetten van een chauffeur.

Maar ik rijd ook met een caravan
De Pechhulp is bedoeld om je te helpen op het moment dat je pech hebt met je Toyota. Geen probleem als je onderweg bent met caravan of trailer. Wij zorgen er ook voor dat deze meegaat naar de dichtstbijzijnde Toyota dealer. Pech aan de caravan of trailer valt niet onder de Toyota Pechhulp.

Pap, mag ik je auto lenen?
Op deze vraag moet je natuurlijk zelf een antwoord geven, maar voor wat betreft Toyota Pechhulp maakt dit geen verschil. De dekking is op kenteken. Het is wel belangrijk dat wanneer de Toyota van eigenaar wisselt, je dit doorgeeft bij de Toyota-dealer. Hij kan dan een nieuw pasje printen met de gewijzigde gegevens.

Op onze website  kan je nog meer teruglezen over Toyota Pechhulp. Daar vind je ook de telefoonnummer terug van de alarmcentrale. Fijne vakantie. Bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen