Toyota dealer Van Ekris start universeel APK station in Maarssen

Een Toyota dealer begint wegens het goedkope tarief een universeel APK station in Maarssen. Van Ekris begint voordelig en betrouwbaar keuring station in Maarssen voor alle merken. De voordeligste vaste prijs van 19,95 voor alle merken. De website www.apk-keuren-maarssen.nl is net online en gericht op de inwoners van Maarssen die op een betrouwbare maar vooral voordelige manier hun auto APK willen laten keuren.Uniek want er is nog geen één Toyota dealer in Nederland die dit doet.

”Direct online een afspraak maken is met één click geregeld. Daarnaast kunnen bezoekers van de site eventueel andere werkzaamheden aanvinken die aangeboden via www.apk-keuren-maarssen.nl. Wij merken al jaren dat de toestroom van verschillende merken toeneemt in onze werkplaats. Vooral bij APK keuringen krijgen we vaak te maken met second opinion vragen en keuringen. Bij wat ouderen auto’s bieden wij de mogelijkheid als de klant dit vraagt gebruikte onderdelen te monteren om de kosten te drukken. Daarnaast werken wij samen met grossiers waar de universele en fit bedrijven ook mee samenwerken. Het voordeel is dat wij voor alle merken onderdelen hebben. Aldus eigenaar Van Ekris.”

Een vaste lage APK prijs van 19,95

Onze transparantie maakt het mogelijk dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Wij keuren volgens de regels en overleggen altijd eerst met de klant als er zaken ontdekt worden die vervangen moeten worden. Wij kijken samen hoe wij dit op de goedkoopste manier kunnen doen.

APK keuren voor gehele Stichste Vecht (Loenen, Vreeland, Breukelen en Maarssen, Maarssenbroek)

Voor de gemeente Stichtse Vecht is Van Ekris het APK station van de gemeente. De locatie is Maarssen is makkelijke en snel te bereiken. Daarnaast is onze vestiging in Maarssen gelegen midden tussen de winkels zoals Lidl, Praxis, Gamma, Boni, en Bisonspoor. Even winkelen tijdens de APK keuring van uw auto is geen probleem.

Meer weten? Kijk op onze site www.apk-keuren-maarssen.nl of bel met 0346-557000 voor een APK afspraak. Onze APK keuring vestiging ligt aan de Kometenweg 2 in Maarssen. (Toyota dealer Van Ekris)

Bron: www.apk-keuren-maarssen.nl

Laat wat van je horen