Toyota dealer helpt de horeca

Via Alphens.nl: In samenwerking met Maggie Blue geeft Toyota Van Ekris bij elke grote onderhoudsbeurt aan de auto een ‘Dining box’ weg ter waarde van € 28,-. Een heerlijke streetfoodbox met de beste gerechten van Maggie Blue.

‘’In deze lastig tijd is het fijn als je elkaar, als ondernemers, op een creatieve wijze kunt helpen. Daarom hebben wij samen met Maggie Blue een leuk concept bedacht. Plan je bij ons een grote onderhoudsbeurt voor je auto, dan ontvang je bij het ophalen van de auto een bon die recht geeft op de ‘Dining box’. Zo helpen wij de horeca in Alphen aan den Rijn en gunnen wij onze klanten een heerlijk en gezellig cadeau. Tijdens deze actie zijn alle automerken welkom’’, aldus Corné van Veen van Toyota van Ekris.

‘’Ik hoop met deze gezamenlijke actie nog meer plaatsgenoten kennis te laten maken met onze heerlijke gerechten. Helaas is het nuttigen van onze gerechten nog niet mogelijk in de gezellige ambiance van ons restaurant. Gelukkig weten veel Alphenaren ons online te vinden.’’ Eigenaar Martin Kalkhoven kan niet wachten om zijn deuren te openen!

De streetfoodbox bestaat uit een heerlijke mix van de beste gerechten van Maggie Blue. Meedoen is heel simpel. Is je auto toe aan een grote onderhoudsbeurt bel Van Ekris in Alphen aan den Rijn op 0172-571437 of plan een online afspraak in. Graag even de actie code ‘’Maggie Blue’’ doorgeven bij opmerkingen. De actie loopt tot het einde van deze maand en is alleen geldig bij Toyota Van Ekris in Alphen aan den Rijn.

Voorwaarden

  • Alleen geldig bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn. 
  • Maak een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt en meldt de actiecode ”Maggie Blue” en ontvang na afloop een bon.
  • Alle merken zijn welkom! Wij werken met vaste pakketprijzen en bellen vooraf voor meerwerk. Geen verrassingen dus!
  • Alleen deze maand geldig

Meer weten? Neem dan contact op met Reinier of Corné van Van Ekris in Alphen aan den Rijn 0172 571 437.

Bron tekst en foto: www.alphens.nl

Reacties

  1. Gaaf!

Laat wat van je horen