Toyota C-HR en Madrid: picture perfect

Geef de nieuwe Toyota C-HR in het sfeervolle Madrid 24 uur mee aan gerenommeerde fotografen en Instagrammers en je krijgt als resultaat foto’s te zien waar je naar blijft kijken. Kijk maar.

Net even anders

Indien je het nog niet weet: de Toyota C-HR is een C-segment crossover met onderscheidende coupé-looks én dynamische rijkwaliteiten. Geen enkele andere auto in het C-segment oogt of rijdt hetzelfde. Met andere woorden: de C-HR is een auto die net even wat anders is dan ‘de rest’. Het zal je daarom niet verbazen dat ook de perslancering van de C-HR in Madrid in november vorig jaar net even wat anders verliep dan gebruikelijk.

Toyota C-HR madrid

Toyota C-HR Urban Reflections Madrid

Deze introductie nodigden we niet alleen journalisten uit, maar ook negentien fotografen en Instagrammers. Ze kregen allemaal één opdracht: fotografeer de nieuwe Toyota C-HR in een stedelijke setting en maak daarbij gebruik van reflectie. De tijd? Slechts 24 uur. De locatie? Madrid. En dat alles onder de noemer Toyota C-HR Urban Reflections Madrid. Klinkt goed toch?toyota C-HR madrid 2

De 24 beste foto’s

Van het resultaat zijn we nog steeds een beetje stil. De mailbox werd overspoeld met honderden foto’s. De ene foto is nog mooier dan de andere, maar slechts 24 foto’s waren écht de beste. Waarom? Op deze foto’s werd de C-HR op een uitzonderlijk creatieve manier vastgelegd. Picture perfect, stuk voor stuk.toyota C-HR madrid 3

VIDEO: de 24 beste Urban Reflection Madrid foto’s

Tentoonstelling

De foto’s in het écht bewonderen? Dat kan! Vanaf 1 februari openen we een tentoonstelling bij Le Rendez-Vous Toyota, Toyota’s Europese showroom aan de Champs Elysées in Parijs. Daar zijn alle 24 foto’s én natuurlijk onze nieuwe Toyota C-HR te bewonderen.

 

Bron: www.Toyota.nl

Laat wat van je horen