Prius Plug-in Hybrid middelpunt Ecomobiel

Prius plug in ecomobiel 2012

Als groenste automerk van Nederland is Toyota hoofdsponsor van Ecomobiel, een vakbeurs voor duurzame mobiliteit. Ben je bijvoorbeeld zzp’er, kom dan vooral een kijkje nemen. Bijvoorbeeld bij de Prius Plug-in Hybrid. Zzp’ers kunnen profiteren van diverse fiscale maatregelen op deze nieuwe Toyota.

De subsidies op de Toyota Prius Plug-in Hybrid voor zzp’ers kunnen oplopen tot meer dan de helft van het aankoopbedrag van 38.990 euro – afhankelijk van de specifieke bedrijfsomstandigheden. Reden genoeg om Ecomobiel te bezoeken. Want hier is de Prius Plug-in Hybrid te zien én beschikbaar voor een proefrit. Behalve de Prius Plug-in Hybrid presenteert Toyota op de vakbeurs in Rotterdam ook de Prius Wagon en Yaris Full Hybrid. Het grote verschil van de Prius Plug-in Hybrid in vergelijking tot de reguliere Prius is dat eerstgenoemde via een stekker opgeladen kan worden.

Pieter van der Velden van Toyota importeur Louwman & Parqui B.V.: ‘Ecomobiel biedt ons de mogelijkheid onze Full Hybrid modellen voor te stellen aan professionals die zich bezighouden met duurzame mobiliteit in Nederland. En Toyota zet zich bij deze transitie in voor een betere luchtkwaliteit voor de burgers.’

Gratis beursbezoek

Tot de bezoekers van Ecomobiel behoren overheden, leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders, adviesbureaus en zzp’ers. De vakbeurs vindt plaats op dinsdag 9 en woensdag 10 oktober in Ahoy Rotterdam. Op de site kun je je registreren voor een gratis beursbezoek.

bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen