Paniek in de Efteling.Toyota komt (met 40.000 gasten)

Paniek in de efteling toyota komt eraan

Via blog.toyota.nl > Paniek in de Efteling. De Laven, Pardoes en Langnek zijn van slag. Sinds gisteren heeft Toyota namelijk bezit genomen van Nederlands populairste pretpark. Morgen, overmorgen en zondag is het namelijk ‘t decor voor de Toyota Festatie. Een gigantisch feest voor Toyota-rijders. En daarvan komen er zo’n 40.000!

Speciaal voor de Toyota Festatie hebben we een attractie gebouwd. Een enorm Paviljoen – tussen de pruttelende ketels van Monsieur Cannibale en de stoomcarrousel –  vol museumstukken, spelletjes, racegames en tests. Nee, we gaan de details nog niet onthullen. Die moet je zelf maar komen ontdekken!Toyota trakteert haar rijders op een enorm feest in de Efteling: de Toyota Festatie

Maar er is meer. Wat denk je van een ritje in een Land Cruiser over een stormbaan voor SUV’s? Of een volledig elektrische rit (op de openbare weg) in onze Prius Plug-in? Mag je zelf achter het stuur van deze auto – die pas midden volgend jaar op de markt komt! Rijbewijs mee…

Natuurlijk is de Efteling ook open voor mensen die nog moeten ontdekken waarom je Toyota wilt rijden. Maar die mensen betalen aan de poort het volledige entreebedrag. Toyota-rijders lopen zo door. Zij hebben namelijk de afgelopen weken tegen een zéér sterk gereduceerd tarief entreekaartjes* gekocht.

*Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar.

Bron: blog.toyota.nl

Reacties

  1. Wa bende gij een azijnzeiker zeg!

  2. Ik stond er dus gisteren met de kinderen – volle mep betaald – kon nergens in overal een uur wachttijd. Ik voelde me inderdaad genaaid -Dit had de directie van de Efteling wel even mogen melden op hun website – dan was ik wel ergens anders heengegaan.

  3. Wij waren er vrijdag, geen overdrukte.. konden alle attracties in zonder lange wachttijden. beetje veel regen, maar ook de zon liet zich nog zien! superaktie! dank toyota

  4. Wij zijn zaterdag geweest, was wel druk maar dat stond ook al op de efteling kalender aangegeven net als de vrijdag en de zondag. Een gezellige dag met af en toe een fijn zonnetje.
    Jammer dat mensen mopperen over drukte, een vrije dag hiervoor opnemen doet wonderen. Dat hebben wij al vaker gedaan en zeker de moeite waard.

Laat wat van je horen