Honderd nieuwe Toyota’s voor Bo-Rent

Bo Rent Yaris modellen 2012

Nieuws via Toyota.nl > Toyota levert vijftig nieuwe Yaris’en en vijftig Aygo’s aan Bo-Rent. Deze overeenkomst vormt een nieuwe fase in de dertigjarige samenwerking tussen Toyota en Bo-Rent. Het portfolio van Bo-Rent omvat momenteel ongeveer 1.000 Toyota’s, van de types Aygo, Prius, Yaris, Dyna en Hiace. Het verhuurbedrijf is de eerste partij in Nederland die de nieuwe Yaris, leverbaar vanaf 2 oktober 2011, verhuurt.

Bo-Rent, onderdeel van de Bo-Mij Groep, verhuurt vanuit enkele tientallen vestigingen in heel Nederland artikelen voor de bouwsector. Het assortiment bestaat uit zo’n 32.000 artikelen, waaronder aanhangwagens, hoogwerkers, hef- en hijswerktuigen, tuingereedschap, kachels, aggregaten en airconditioners. Een tijd terug is de nieuwe divisie Autoverhuur opgericht, van waaruit Bo-Rent personenauto’s en bedrijfswagens verhuurt.

“De keuze om Toyota te voeren in ons portfolio is een logische”, zegt Andries Borgeld, algemeen directeur van Bo-Rent. “Het is een merk dat bekendstaat om zijn kwaliteit. Toyota’s vergen weinig onderhoud en hebben een hoge restwaarde. Niet voor niets voeren we al dertig jaar dit merk. Naast de bedrijfswagens zoals de Toyota Hiace en Dyna vroegen steeds meer klanten om personenauto’s van dit merk. Dankzij de nieuwe overeenkomst kunnen we ze ook de nieuwste Toyota’s bieden.”

Foto: Eric Louwman (President Toyota importeur Louwman & Parqui) feliciteert Andries Borgeld (algemeen directeur Bo-Rent) met de aanschaf van 100 Toyota’s. Michel Dudok (manager Fleetsales & Leasing van Louwman & Parqui) bracht de partijen bij elkaar

Bron: toyota.nl

Laat wat van je horen