Eindelijk is hier een écht dikke Toyota Supra!!

Het heeft even mogen duren. Sinds de onthulling van de nieuwe Toyota Supra hebben we al verschillende interpretaties van de auto voorbij zien komen. Of het nu gaat om een engine swap, bodykit of beide, het blijkt dat bedrijven zich wat graag vergrijpen aan het nieuwe snoepje uit Japan. Met de SEMA Show, een tuningbeurs waar bijzondere projecten worden uitgestald, op het oog heeft Evasive Motorsports zijn versie van de auto gepresenteerd.

Eindelijk is hier een écht dikke Toyota Supra

Hoewel het bedrijf op dit moment niet meer kan laten zien dan een aantal digitale afbeeldingen, moet de Supra van Evasive Motorsports er precies zo uit gaan zien. De bodykit komt van EVS Tuning en maakt van de auto een ware dikbil. Zo krijgt de Supra bredere heupen dankzij nieuw plaatwerk met extra luchtinlaten, een agressieve voorkant en een flinke spoiler achterop. Een velgenset in de kleur goud is de spreekwoordelijke kers op de taart.
 

Eindelijk is hier een écht dikke Toyota Supra

Het is niet precies duidelijk in hoeverre Evasive Motorsports de Supra heeft aangepast op technisch vlak. Het is goed mogelijk dat de Toyota er ettelijke paardenkrachten bij heeft gekregen, daar dit schijnbaar vrij eenvoudig gedaan kan worden. In het bericht van het bedrijf wordt er echter geen woord gerept over de toevoeging van meer vermogen.

Het bedrijf heeft nog even om het project te verwezenlijken. De SEMA Show begint namelijk in de eerste week van november, in Las Vegas.

auteur: Autoblog.nl

Laat wat van je horen