De nieuwe PROACE bedrijfswagens in de pers

Met een compleet nieuwe brede lijn PROACE bedrijfswagens keert Toyota terug op de bedrijfswagenmarkt. En met succes, zo blijkt uit de berichten in de pers.

“De PROACE rijdt, schakelt en stuurt voorbeeldig; we hebben het uitstekend naar de zin in de cabine. Bij de Euro-NCAP test scoorde de PROACE vijf sterren en daarmee behoort de Toyota tot de top.”
Bestelauto.nl

“De PROACE voelt zeer uitgebalanceerd aan. De motor heeft met 20 pk extra belangrijk meer trekkracht; het koppel bedraagt 300 Nm tegen 210 Nm bij dezelfde 1.750 toeren. Een duidelijk merkbaar verschil.”
Autoweek

toyota PROACE pers

“Het gaat bij een bestelauto natuurlijk nooit primair om het design, maar een leuk smoeltje is wel meegenomen. Toyota heeft ervoor gekozen te gaan voor een grille en koplampen die overeenstemt met andere modellen in de Toyota familie. Ook een lichtgrijze module in de onderbumper draagt bij aan een stoere look (…).”
Bestelauto.nl

“De bedrijfswagen rijdt behoorlijk goed. Hij schakelt en koppelt wat zwaarder dan we gewend zijn (…), maar dat past wel bij zo’n werkpaard. De 1.6 D-4D met 90 kW (122 pk) maakt van de PROACE bijkans een renpaard. De dieselmotor pakt lekker op en is gretig.”
Autorai

“De PROACE blijkt al snel een erg fijne en professionele werkmaat. (…) Toyota heeft met de PROACE een zeer sterke speler in het wereldje van de compacte- en de wat grotere bedrijfswagens neergezet.”
Auto consument

Toyota PROACE pers

 “De Toyota PROACE kan iedere vergelijking met een moderne personenauto aan. De wegligging is geweldig, de cabine heerlijk stil, hij is voorzien van alle mogelijke luxe en zo langzamerhand kan je je afvragen waarom je nog een personenauto er naast zou moeten rijden.”
Hendrik Höften, Höften Strakschilders op People Business

“Opvallend is dat de PROACE in de specificaties van alles veel heeft: een hoog laadvermogen, een mooie laadlengte, er zijn veel uitvoeringen en veel mogelijkheden. Dat maakt de PROACE een alternatief dat zeker serieuze overweging verdient.”
Bigtruck.nl

Toyota PROACE pers

 

Bron: www.toyota.nl

Laat wat van je horen