7 redenen om voor onderhoud naar de Toyota dealer te gaan

Hoe zorg je ervoor dat je Toyota een échte Toyota blijft? Simpel: breng je Toyota voor onderhoud naar de Toyota dealer! ;-) We geven je 7 goede redenen om dit te doen.

1: Onze monteurs beschikken over specialistische kennis

Toyota monteurs sleutelen vooral aan Toyota’s. (Zover je tegenwoordig met alle elektronica nog over sleutelen kunt spreken.) Ze hebben een jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende Toyota modellen. Van Starlet tot Yaris en van Carina E tot aan de Avensis en Land Cruiser.

Onze monteurs kennen óók jouw Toyota door en door. Waar een andere monteur echt naar het euvel moet zoeken, zal een Toyota monteur dit snel(ler) ontdekken. En dankzij geavanceerde diagnose-apparatuur hebben zij direct inzicht in de conditie van je Toyota. Dat scheelt ons tijd en jou dus geld.

2: We gebruiken uitsluitend originele onderdelen

Je Toyota is ontworpen en gebouwd om jarenlang mee te gaan. Elk onderdeel voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Gaat er een onderdeel kapot, dan geldt er maar één goed advies: ga naar je Toyota dealer voor een reparatie met originele Toyota onderdelen. Zo blijf je zeker van optimale betrouwbaarheid, veiligheid en een lange levensduur.

Toyota is een van de grootste autofabrikanten ter wereld en vervaardigt enorme aantallen originele onderdelen. Dit betekent dat de hoge kwaliteit kan worden gekoppeld aan scherpe prijzen.

Toyota biedt je daarnaast ook zogenaamde ruilonderdelen: tot in de puntjes gereviseerde onderdelen met dezelfde kwaliteit als een fabrieksnieuw onderdeel. Het is een betaalbaar en goed alternatief voor bijvoorbeeld startmotoren en dynamo’s. Bovendien zijn deze onderdelen milieubesparend door het hergebruik van materialen.

Zorg ervoor dat je Toyota een echte Toyota blijft

3: Wij geven 1 jaar garantie op reparatie en onderdelen

Wanneer je besluit jouw Toyota bij de Toyota dealer met originele onderdelen te laten repareren, krijg je 1 jaar garantie op de reparatie en het onderdeel. Zo weet je zeker dat je niet nog een keer hoeft te betalen mocht hetzelfde onderdeel er onverhoopt de brui aan geven. Een stukje zekerheid in tijden waarin zekerheid niet zo vanzelfsprekend is.

4: Gratis pechhulp in heel Europa

Na een grote onderhoudsbeurt bij de Toyota dealer krijg je 1 jaar lang (of maximaal 15.000 km) gratis Toyota Pechhulp. En niet alleen in je woonplaats en Nederland, maar in heel Europa. Dus ga gerust met je Toyota op vakantie, er staat een team van medewerkers klaar om je snel weer op weg te helpen mocht je pech krijgen. Je spaart bovendien geld uit, want je kunt je andere pechhulpdienst opzeggen.

5: Je ontvangt altijd vooraf een prijsopgave

Je zit vast niet te wachten op onaangename verrassingen, zoals een hoge rekening. Voordat de Toyota dealer aan je auto begint, vertelt hij dan ook wat hij allemaal gaat doen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Mocht de monteur tijdens het onderhoud onverwachte zaken tegenkomen die gerepareerd moeten worden, dan wordt jou eerst om toestemming gevraagd. Zo kun je met een gerust hart de telefoon opnemen zodra de dealer belt dat je auto klaar is.

6: We werken met heldere pakketprijzen voor onderhoud 

Onze adviesprijzen voor onderhoud staan gepubliceerd op toyota.nl. Transparante pakketprijzen waar je ook precies kunt lezen welke extra vervangingen zijn inbegrepen. Extra kosten voor bougies of luchtfilter vervangen? Niet met de pakketten zoals wij die voor je Toyota hebben samengesteld. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

7: Altijd lage prijzen voor banden, schade en ruitreparaties

We willen het misverstand dat merkdealers duur zijn uit de wereld helpen. Daarom rekent de Toyota dealer voor een apk slechts 19,95 euro. En dat is inclusief de kosten voor de afmelding en de emissietest. Maar ook de pakketprijzen voor onderhoud zijn wellicht scherper dan je verwacht. Verder hanteert de Toyota dealer ook verrassend lage prijzen voor banden, schade en ruitreparaties. De Toyota dealer informeert je graag!

Bron: blog.toyota.nl

Laat wat van je horen