Archief voor juli 2014

De SUV is terug, en dat is goed nieuws voor Toyota

Eerst waren het de hoge olieprijzen, daarna was het de crisis die de SUV parten speelde. Maar de terreinwagen voor in de stad is helemaal terug. En daardoor blijft Toyota voorlopig de grootste automaker ter wereld. Lees meer »

Toyota Prius zet record op Nürburgring

Bij een supercar of hot hatch lijkt het maar al te belangrijk hoe de spierbundel presteert op de Nürburgring. Toyota gooit het over een andere boeg, en heeft de Prius Plug-in Hybrid over het meer dan 20 kilometer lange circuit gejaagd. Lees meer »

Toyota Auris op de crosstoer

Een Toyota Auris die wat hoger op de poten lijkt te staan, en verder flink is beplakt met camouflagemateriaal, wat kan dat zijn? Een Auris die geheel volgens de laatste trend een opruigbeurt heeft ondergaan, natuurlijk! Lees meer »

Online publieksprijs voor Auris TS

In de categorie ‘Zuinige auto’ De Toyota Auris Touring Sports Hybrid is door consumenten verkozen tot hun meest favoriete zuinige auto van Europa. De enige stationcar in Nederland met 14% bijtelling èn standaard automaat werd de grote winnaar in de categorie ‘Zuinige Auto’ van de Internet Auto Award-verkiezing, de grootste Europese online publieksprijs in de automobielindustrie. Lees meer »

Spyshots nieuwe Prius

De ontwikkelingsafdeling van Toyota heeft de nieuwe Prius zeer hoog op de prioriteitenlijst staan. Vandaag krijgen we meer informatie over de nieuwe hybride-koning. Lees meer »

Geheel nieuwe motorenfamilie Toyota

Toyota werkt achter de schermen niet alleen aan een geheel nieuwe modulaire architectuur (Toyota New Global Architecture) maar ook aan een compleet nieuwe motorenfamilie. Lees meer »

And the Oscar goes to … Toyota! Prius 10% zuiniger

Toyota heeft een R&D 100 Award ontvangen. Deze prestigieuze onderscheiding staat wel bekend als de Oscar voor de beste uitvindingen. En het mooie is dat de Toyota rijder profiteert. Lees meer »

Toyota en BMW bouwen samen sportwagen

Autobouwers Toyota en BMW zullen tegen 2017 een gezamenlijk platform ontwikkelen voor twee modellen van sportwagens. Het gaat om een nieuwe stap in hun vorig jaar ondertekende partnerschap, zo meldt de Japanse zakenkrant Nikkei vandaag. Lees meer »

Toyota en pech onderweg? Pechhulp?

Waarschijnlijk ben je nu al stilletjes aan het wegdromen over je geplande zomervakantie. Zon, zee en vooral genieten. De voorpret is vaak al leuk. Vooraf moet je nog wat zaken regelen en ergens in je achterhoofd houd je vast ook rekening met het wat-als-scenario. Zelfs met je Toyota kan het gebeuren dat je onderweg met pech komt te staan, al doen we er alles aan om dit te voorkomen. Met onze gratis Toyota Pechhulp komen we je in het geval van autopech natuurlijk snel helpen, zodat je weer verder kunt genieten van je vakantie. Maar wat doet Toyota Pechhulp allemaal voor je? Lees meer »

De nieuwe Yaris is een hele andere auto

De nieuwe Toyota Yaris is een heel andere auto geworden. Niet alleen optisch. Maar ook onderhuids. Van de opvallende X-grille tot het onderstel. Ook het interieur onderging een complete metamorfose. Dat kun je zélfs geblinddoekt voelen. De compleet vernieuwde Toyota Yaris wordt als 1.5 Hybrid geleverd en ook als 1.0 en 1.3 liter benzine en 1.4 diesel. De prijslijst begint nu bij € 12.495.  Lees meer »